داغ ترین ها
  • ایران
  • 1398/9/15
  • آخرین به‌روزرسانی 06:29
آموزش
یادگیری مهارت های پایه ای
آموزش های ابتدایی لازم برای هر کسی که می خواد آشپزی کنه

اولین مهارت پایه ای آشپزی : چطور پیاز رو خرد کنیم

این خیلی مهمه که موقع خرد کردن پیاز ریشش بمونه ،اگه قطع بشه شروع به آب دادن می کنه و ما هم همراه با اون شروع می کنیم به گریه کردن.

پیاز رو محکم دستتون بگیرید و چاقو رو به سمت جلو ببرید و برش بدید. بذارید وزن چاقو کارش رو بکنه حالت انگشتاتون برا نگه داشتنش اینطور باشه که سه تا انگش یکی جلو دوتا عقب، قسمت بند انگشت هم چاقو رو هدایت کنه.

انگشتا بالای پیاز و سر چاقو به سمت ریشه پیاز تا اونجا که می تونید به ریشه نزدیک بشید و برش های بلند و خوشگل بزنید. در ادامه دوباره پیازها رو با فشار به هم نزدیک کنید و با چاقو یه برش از وسط پیاز و یکی هم از بالا با شیب رو به پایین بدید. پیاز رو دوباره مثل توپ تنیس بگیرید و تو جاش ثابت کنیدو برای برش سوم آماده کنید. دوباره با وزن چاقو پیاز رو از جهت جدید ببرید تا زمانی که به پایه ریشه برسید و این جایی هست که ما تموم میشیم بدون هیچ اتلاقی.

ادامه

چطور استاد 5 مهارت پایه ای آشپزی بشیم

به اشتراک گذاری این مطلب!

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه